Par reči o nama

O nama

Cube Mobil Home

Naša priča

“Cube Mobil Home” je kompanija osnovana udruživanjem stručnjaka iz oblasti arhitekture koji imaju dugogodišnje iskustvo u dizajnu, projektovanju i izgradnji reprezentativnih objekata.
Našim klijentima pružamo uslugu planiranja i projektovanja prilikom, ugovaranja željenog objekta i realizaciju kompletnog projekta po sistemu “ključ u ruke”.
Naš tim sastoji se od arhitekata i dizajnera enterijera, inženjera koji imaju dugogodišnje iskustvo, sve u cilju uspešnog upravljanja projektom.
“Cube Mobil Home” realizovao je neke od složenih i prestižnih projekata kao rezultat efikasnog planiranja i upravljanja vremenom i resursima. Rezidencijalni i poslovni objekti su samo neki od projekata koje je “Cube Mobil Home” izvršio.

Budimo u kontaktu

Cube Mobil Home

Misija

“CUBE MOBIL HOME” je osnovana da bude sinonim za kompaniju koja neprekidno postavlja visoke standarde u oblasti izgradnje montažnih modularnih objekata, kao i na polju života, a koja ne predstavlja samo nove navike i trendove, već je i svoje objekte projektovala u skladu sa vremenom koje dolazi. Da postane lider inovativnih proizvoda koji su ujedno i umetnička dela. U skladu sa zahtevima klijenata, trudimo se da prevaziđemo svoja očekivanja u smislu kvaliteta, kontrole troškova i upravljanja vremenom, izvršenja projekta i ostvarimo njihove želje.
Želja da objekti postanu prvi izbor klijenta, što se može postići upotrebom najboljih materijala i resursa koji stvaraju izuzetne životne prostore. Da bi razumeli i zadovoljili želje i potrebe kupaca, pružili im najviše kvalitete u performansama i dizajnu modularnih objekata, ne pristajući na kompromise o kvalitetnim ili delimičnim rješenjima.

Cube Mobil Home

Vizija

Naša kompanija poseduje znanje i dugogodišnje iskustvo u izvođenju i opremanju rezidencijalnih i poslovnih objekata, a naši zaposleni se svakodnevno nadograđuju. Talent dizajna našeg tima i stalna želja za izvođenjem raznovrsnih i zanimljivih projekata podržavaju solidna tehnička ekspertiza i temeljni pristup u upravljanju projektima.
S obzirom na izgradnju modularnih objekata, naš rad se reflektuje u izvrsnoj orijentaciji prema detaljima i posvećenosti najvišim standardima kvaliteta kroz istraživanje kreativnih rešenja u skladu sa najzahtevnijim projektima, kao i budžetskim vremenskim okvirima u svim fazama projekta.
Konzistentnost u obezbeđivanju najvišeg kvaliteta u izvršenju svih faza, izvođenju i završetku svih projekata izrade modularnih objekata na način koji stvara okruženje koje će izraziti želje naših klijenata i oživeti njihov način života u skladu sa prirodom je imperativ za našu kompaniju.

156

Projekata

120+

Zadovoljnih klijenata

260

Izgrađenih objekata

15

Godina rada

sr_RS